jizda bez SPZ

jizda bez SPZ

Příspěvekod kopec » 07 zář 2010 11:10

Dobry den potreboval bych poradit popripade i pomoci pri spravním řízení abych nepřišel o řidičský průkaz.Řídím nákladní vozidlo ráno před odjezdem z místa parkování jsem měl vozidlo v pořádku( můžu si zajistit i svědky).Při vykládce jsem zjistil že mi chybí v zadu SPZ.Vozidlo je vzadu vybaveno hydraolickým čelem SPZ misto aby byla čtvercová tak byla podlouhlá a na jedné straně koukala ven přes vozidlo a na druhé zasahovala do prostoru hydraolického pístu (mám foto).Jelikož vozím zboží podléhající rychlé zkáze (mražené), tak jsem dozadu přidělal vjezdové povolení do areálu firmy kde nakládáme je na něm čitelná SPZ a rozvezl zbytek zboží.Samozřejmě že mě chytla první hlídka a jelikož nebylo možné zjistit jestli má vozidlo platnou STK tak mi poslali do správního řízení.Vím že jsem s vozidlem neměl pokračovat vjízdě,ale vzhledem k povaze naloženého zboží nebyla jiná možnost.Již mi přišlo předvolání a tak potřebuji poradit jak argumentovat popřípadě se nechat zastupovat abych nepřišel o řidičský průkaz je pro mě absolutní nutnost a přijít o něj kvuli takové blbosti se mi nechcve . Za odpověď a pomoc předem děkuji.
kopec

Re: jizda bez SPZ

Příspěvekod Admin » 08 zář 2010 16:33

Dobrý den,
pokud máte zájem, tak mě můžete kontaktovat zde.
Přeji pěkný den, Admin :mini_podpis:

Podpoříte tuto poradnu v její další činnosti a rozvoji ???
Admin
Administrátor

Zpět na Ostatní